Virtual Assistant

Content Management

Als ondernemer kun je eigenlijk niet meer om content heen. En dat weet jij natuurlijk heus wel. Maar ja, het is niet perse het leukste aan het ondernemen. Je moet er iets mee. Maar wat? Heb je geen tijd om een blog of artikel te schrijven? Of misschien wel tijd, maar geen inspiratie? Stiekem weet je echt wel dat je regelmatig waardevolle content moet posten voor je (toekomstige) klanten. Bij voorkeur ook nog SEO-proof. Zodat je er op termijn het beste uit kunt halen. Best een gedoe. Zeker als het je vakgebied niet is.

Als jouw virtual assistant ga ik jouw content regelen. Ik maak een strategie en een planning. Uiteraard bespreken we eerst samen wat voor soort content je wilt delen en op welke kanalen.

Content Management

Voorbeelden

Content management kan je zo groot maken als je zelf wilt. Waar de ene goed vaart op een content planning in Excel, wil iemand anders misschien een compleet software pakket. De keuze is aan jou.

h

Opmaken van online teksten

Teksten moeten tot de verbeelding spreken. En dat doe je niet alleen met een goede tekst, maar ook met een goede opmaak. Of het nou gaat om blogs, artikelen of een mailing: ik maak het voor je op.

Content Management

Het maken van een strategie en planning gebaseerd op jouw doelen en wensen. Natuurlijk worden deze ook regelmatig geanalyseerd en bijgesteld indien nodig.

Funnel mails

Heb jij behoefte aan een goede funnel voor je mailinglijst? Ook deze kan ik voor je maken. Zowel technisch als het schrijven zelf.

In principe kan ik met alle bekende CMS systemen werken. Opmaken van beeld doe ik in Illustrator of in Canva. Alle mailprogramma’s zijn bij mij bekend.

Wil je zeker weten of ik bekend met een bepaald programma? Stuur me dan vooral een berichtje via janke@jankeverhagen.nl of via 06-14336468 .  Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook contact met me opnemen via onderstaand formulier. Ben je benieuwd naar mijn tarieven? Deze kun je hier vinden. Wil je mijn werk in de praktijk zien? Dan kun je terecht op de partner pagina.