Virtual Assistant

Copywriting

Je website staat vol met teksten. Maar je hebt ook teksten nodig voor bijvoorbeeld een blog of een nieuwsbrief. Niet iedereen vindt het leuk om met teksten bezig te zijn. En dan moet een tekst ook nog wat toevoegen aan de inhoud van je website of aan de vindbaarheid van je website. En bij voorkeur allebei. 

Geen paniek! Heb jij een online tekst nodig, trek dan bij mij aan de bel. Of het nou gaat om een eenmalig stuk of om wekelijkste stukken. Ik schrijf ze voor je. Al mijn teksten zijn uiteraard SEO-proof.

Copywriting

Voorbeelden

Elke copywriter heeft zo zijn of haar eigen specialiteiten. Los van deze specialiteiten schrijf ik graag de teksten die jij nodig hebt. 

Informatieve stukken

Mijn informatieve stukken zijn vaak licht van toon. Ik vind het leuk om een moeilijk onderwerp beter begrijpelijk te maken voor iedereen.

w

Interviews | Human Interest

Zowel voor mijn eigen site als voor andere partners interview ik regelmatig mensen met een bijzonder verhaal. 

Blogs

Een blog moet je niet schrijven ‘omdat het moet’. Daar prikt je publiek zo doorheen. Moeite met bloggen? Ik kan je helpen.

Heb je interesse in één of meerdere teksten van mijn hand? Stuur me dan vooral een berichtje via janke@jankeverhagen.nl of via 06-14336468 .  Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook contact met me opnemen via onderstaand formulier. Ben je benieuwd naar mijn tarieven? Deze kun je hier vinden. Wil je mijn werk in de praktijk zien? Dan kun je terecht op de partner pagina.