Janke Verhagen | Key Note Speaker

Jij bepaalt hoe je omgaat met tegenslag

Hoe ga je verder na de vergismoord op je vriend? Hoe zorg je ervoor dat je het leven weer met een 9 gaat waarderen? Ik vertel je er alles over tijdens mijn lezing en deel mijn meest waardevolle lessen over omgaan met tegenslag en over de regie pakken over je eigen leven en geluk.

Vraag een offerte aan

Situatie + Reactie = Uitkomst

Jij bepaalt hoe je omgaat met tegenslag

Mijn lezing is gebaseerd op bovenstaand principe. Ik ben er heilig van overtuigd dat sommige zaken in het leven je overkomen. De zinloze en onverwachte dood van mijn vriend en vader van onze zoon is daar een goed voorbeeld van. En dan? 

Als je dan nog 60 jaar voor de boeg hebt, wil je die dan inktzwart doorbrengen of wil je terug naar je leven en dit weer een dikke voldoende kunnen geven? 

Ik heb gekozen voor het laatste! Was dat makkelijk? Nee! Zeker niet. Heeft het me wat gebracht? Absoluut!

Wat? Dat vertel ik je graag tijdens mijn lezing.

De combinatie van mijn professionele vaardigheden, mijn persoonlijke levensverhaal en mijn “no-nonsens” mindset, maakt dat ik veel indruk op mijn toehoorders maak. Op deze manier een boodschap overbrengen, heeft een grote impact op het ‘binnenkomen’ van de boodschap. Mensen verlaten geïnspireerd en gemotiveerd de ruimte, en gaan aan de slag!

Verschillende onderwerpen

Ook voor jouw organisatie kan ik een lezing geven

Verschillende onderwerpen:

  • Doorleven na een heftige gebeurtenis
  • Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag
  • Veranderen kan iedereen
  • Wat wil jij? Kom in actie!
  • Wordt geen slachtoffer, maar bepaal je eigen koers
  • (Ver)oordeel niet
  • Zelfvertrouwen
  • Rouw & Verlies

Meer weten over de mogelijkheden?

“Wat een krachtige vrouw ben je! Het ene moment kreeg ik tranen in mijn ogen van je, het andere moment kreeg je mij weer aan het lachen. Vol bewondering heb ik naar je geluisterd. Je veerkracht, je eerlijkheid, je verhaal en je houding waren een enorme aanwinst voor de avond!”

 

“Dank je wel voor de eerlijke manier waarop jij je verhaal durft te vertellen!”

 

“Ik ben ontzettend dankbaar dat jij jouw verhaal wilde vertellen vanavond. Zo dapper en oprecht. En ja, hoe gek het ook klinkt: ik heb ook gelachen, want je bent zo (cynisch) grappig. Maar ik heb ook gehuild.”

Wat zeggen anderen?

 

“On June 4 Janke has given a talk by the department Customer & Digital Experience within ABN AMRO. The public was touched by her personal story. Janke’s authenticity and humor make her a perfect speaker. She is not afraid to be vulnerable, which is very powerful. With her story and lessons learned from the life she inspires and empowers people to make time and think about what you really want. I will definitely recommend Janke as speaker. Such a story will be valuable for everyone!” (Sofie Sun | Happiness Activator @ABN Amro)

 

“Dank je wel voor je verhaal gisteren, Janke. De inhoud, maar vooral de manier waarop je het bracht raakte me. Wat een prachtige, authentieke, boeiende spreker ben je!”

“Omgaan met tegenslagen, veerkracht en überhaupt omgaan met veranderingen is niet voor iedereen even makkelijk. Janke weet haar publiek op de juiste manier te prikkelen, zodat één ieder zich bewust wordt van het feit dat de sleutel tot deze uitdagingen bij jezelf ligt. Zij spiegelt haar eigen ervaringen aan alledaagse veranderingen in een leven, zowel privé als werkgerelateerd, en zorgt ervoor dat iedereen in de zaal weer in actiemodus komt.

In de kern houdt Janke Verhagen zich bezig met het inspireren en motiveren van haar publiek. Niet alleen weet ze het publiek voor zich te winnen met haar no-nonsense aanpak, ze nodigt ook uit om te reflecteren op het eigen gedrag. Janke is ervan overtuigd dat als zij kan doorleven na een heftige gebeurtenis en daarmee verandering in haar leven, dat iedereen dat kan. Als je maar keuzes maakt.”

Ook een lezing boeken?

Voor informatie of advies over boekingen, kunt u contact opnemen met DeSpreker.nl of stuur mij een mail via janke@jankeverhagen.nl

Uiteraard kun je ook contact met me opnemen via onderstaand formulier.

 

Vraag een offerte aan

10 + 14 =