Virtual Assistant

Online ondersteuning

Los van alle zaken die te maken hebben met content en webdesign, kan ik je ook helpen met allerlei online taken. Door dit soort taken uit te besteden, hou jij meer tijd over voor je onderneming en andere zaken die voor jou belangrijk zijn.

Online ondersteuning

Voorbeelden

Online ondersteuning klinkt vaag en dat is het eigenlijk ook. Zie het als een verzamelnaam voor alle kleine taken die je het liefst niet zelf wilt doen. En die doe ik dan voor je.

Pinterest | Tailwind

Pinterest is booming. En niet zonder reden. Pinterest genereert behoorlijk wat bezoek naar je website. Mits je dit goed aanpakt. Ik zorg ervoor dat jouw Pinterest sterk is en blijft.

Z

Administratie

Wil je dat iemand je mail gaat beantwoorden of je agenda gaat beheren? Regel ik voor je. Misschien zoek je iemand om al je bonnen in je boekhoudprogramma te zetten. Ook dat kan ik voor je doen.

Data Entry

Heb je veel data die je kwijt moet in een klantenbestand of zit je nog handmatig klanten toe te voegen aan je mailprogramma. Ik regel of dat dit voortaan automatisch gaat, óf ik doe het voor je.

Zo zijn er nog veel meer online taken die ik jou uit handen kan nemen.

Heb jij online ondersteuning nodig en ben je benieuwd of ik je daarbij kan helpen, stuur me dan vooral een berichtje via janke@jankeverhagen.nl of via 06-14336468 .  Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook contact met me opnemen via onderstaand formulier. Ben je benieuwd naar mijn tarieven? Deze kun je hier vinden. Wil je mijn werk in de praktijk zien? Dan kun je terecht op de partner pagina.