Reviews

Wat zeggen anderen

 

Samenwerking komt van twee kanten. Voor wij met elkaar gaan samenwerken, vind je het wellicht interessant om te lezen hoe anderen mijn werk en lezingen beoordeeld hebben.

Reviews

Wat zeggen anderen

“On June 4 Janke has given a talk by the department Customer & Digital Experience within ABN AMRO. The public was touched by her personal story. Janke’s authenticity and humor make her a perfect speaker. She is not afraid to be vulnerable, which is very powerful. With her story and lessons learned from the life she inspires and empowers people to make time and think about what you really want. I will definitely recommend Janke as speaker. Such a story will be valuable for everyone!”

Sofie Sun

Happiness Activator, ABN Amro

“Knap dat de humor die Janke heeft gebruikt precies goed past binnen zo’n heftig thema. Daarmee maakt ze haar verhaal en zichzelf benaderbaar. Ontzettend knap wat zij gedaan heeft om er weer zo bij te lopen. Daar kunnen veel mensen wat van leren.”

Sandra Takes

Organisatie Inspiratie Events, What If I Fly

“Ik vind het bijzonder knap dat Janke zo’n heftig verhaal kan vertellen, zonder dat het ook maar ergens over dramatisch is. Juist door de perfecte balans heeft ze alle aanwezigen geraakt en, niet onbelangrijk, ons weer “aan” gezet.”

IVJO

Jaarcongres, Stichting LANGSZ

“Je merkt aan Janke dat ze nadenkt voor ze wat zegt, dat ze weet waar ze het over heeft. Daardoor is niet alleen een powerspeech, maar is de geloofwaardigheid enorm. Het heeft mij weer aan het denken gezet.”

Lonneke

Bezoeker Lezing

“Ik voel me vereerd om een van de mensen te zijn die Janke heeft geïnterviewd om hun levensverhaal en de wijze waarop we daarmee zijn omgegaan. Het gesprek verliep gemakkelijk en vlot, en als Janke dan treffend op papier krijgt, wat jij mensen wil meegeven, dan is dat beste even slikken.”

Dagmar

Interview, Het is om te Janke

“Dezelfde dag nog kwam het interview en wat heeft ze het fantastisch mooi verwoord, nuchter, realistisch en met de nodige humor. Toen ik het aan vrienden liet lezen, was de reactie dan ook veel ‘ik hoor het je zo zeggen’. Heel knap als je dat voor elkaar kunt krijgen, zonder iemand te kennen. Janke lukte dat!”

Astrid

Interview, Het is om te Janke