Content moe?

Als ondernemer kun je eigenlijk niet meer om content heen. En dat weet jij natuurlijk heus wel. Maar ja, het is niet perse het leukste aan het ondernemen. Je moet er iets mee. Maar wat? Heb je geen tijd om een blog of artikel te schrijven? Of misschien wel tijd, maar geen inspiratie? Stiekem weet je echt wel dat je regelmatig waardevolle content moet posten voor je (toekomstige) klanten. Bij voorkeur ook nog SEO-proof. Zodat je er op termijn het beste uit kunt halen Poeh. Best een gedoe. Zeker als het je vakgebied niet is.

Content take-over!

Wat als ik je dat deel van je onderneming nou eens uit handen neem? Een heuse content take-over. Dan heb jij meer tijd en energie voor je bedrijf. En je bent verzekerd van een constante stroom van waardevolle content op je website. Hoef jij je daar in ieder geval niet meer druk om te maken.

Om ervoor te zorgen dat jij weer tijd overhoudt, maak ik voor jou een content strategie en een content planning. Daarnaast schrijf ik ook de teksten (uiteraard SEO-proof), maak ik een nieuwsbrief voor je of ga deze onderhouden en maak je e-book op wat al zo lang klaar ligt. Wat jij nodig hebt gaat gebeuren.

Tekst specialiteiten:

  • Informatieve stukken (licht van toon)
  • Interviews
  • Blogs
  • Human Interest

Voorbeelden & Tarieven:

Voorbeelden van mijn teksten kun je vinden via de partner pagina

Meer informatie over mijn tarieven vind je hier.

Ook samenwerken?

Je kunt me mailen via janke@jankeverhagen.nl of stuur met een berichtje via 0614336468.  Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook contact met me opnemen via onderstaand formulier.

Tot snel.

Janke

Je naam (verplicht)

CAPTCHA code:
captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verstuur”