Korte of lange termijn?

Wil je snel wat hulp met alleen wat teksten? Dat kan natuurlijk. Of zoek je iemand om voor de lange termijn mee samen te werken? Zodat jij echt volledig ontzorgt wordt op het gebied van online geschreven content. Dat is uiteraard ook mogelijk.

Abonnement.

Jij kiest uit onderstaande abonnementen diegene die het beste bij jou en je wensen past. Jij ontvangt dan binnen een paar dagen een offerte. Blij met de offerte? Dan sluit je een abonnement af. Dit doe je voor minimaal één maand. Daarna is je abonnement maandelijks opzegbaar. Zo zit je dus nooit ergens voor een lange periode aan vast. Wel zo flexibel. Het grote voordeel van een abonnement is dat jij precies weet wat je krijgt. Geen verassingen achteraf. Daarbij werk ik altijd graag wat langer samen, zodat we echt kunnen bouwen aan jouw online zichtbaarheid.

Light | 4 uur per week | € 249,- per week

Elke week ontvang je 2 (SEO proof) teksten om zelf te plaatsen op je website. Over deze teksten kan 1 correctieronde plaatsvinden.

Medium | 8 uur per week | € 479,- per week

Naast de 2 (SEO proof) teksten uit het Light abonnement bepaal jij de invulling van de overige uren. Denk aan werkzaamheden als een nieuwsbrief, social media posts schrijven of de opzet van een contentplanning.

Max | 16 uur per week | € 899,- per week

Een complete content take-over. Deze take-over bestaat uit het bepalen van je content doelen en de daarbij behorende strategie en planning. Uiteraard wordt de contentplanning ook volledig uitgevoerd zodat jij constante stroom van waardevolle (geschreven) content ontvangt. Websiteteksten, artikelen, blogs en social media posts. Eventueel aangevuld met jouw nieuwsbrief aan je klanten. 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten. 

Losse tekst aanvraag?

Heb je echt alleen maar snel één of meerdere teksten nodig. Dat kan. Neem dan even contact met me op. Dan maak ik een scherpe offerte voor je.

Je kunt me mailen via janke@jankeverhagen.nl of stuur met een berichtje via 0614336468.  Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook contact met me opnemen via onderstaand formulier.

Tot snel.

Janke

Je naam (verplicht)

CAPTCHA code:
captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verstuur”