virtual assistant

Ik doe wat jij nodig hebt

 

Om ervoor te zorgen dat jij weer tijd overhoudt, ga ik jouw content managen. Daarnaast schrijf ik ook je teksten (SEO-proof), maak ik een nieuwsbrief voor je of ga deze onderhouden en maak je e-book op wat al zo lang klaar ligt, net als die nieuwe website. Wat jij nodig hebt gaat gebeuren.

Specialiteiten

Waar kan ik je mee helpen?

Een virtual assistant is precies dat wat het woord omschrijft. Een assistent die jou virtueel bijstaat. Dit kan op ontzettend veel verschillende manieren. Mijn specialiteiten liggen op het gebied van content management, webdesign, het schrijven van teksten en online ondersteuning.

Klik op de verschillende mogelijkheden om meer te weten te komen over wat ik voor jou kan betekenen.

Copywriting

Heb jij een online tekst nodig, trek dan bij mij aan de bel. Of het nou gaat om een eenmalig stuk of om wekelijkste stukken. Ik schrijf ze voor je. Al mijn teksten zijn uiteraard SEO-proof.

Webdesign

Een goede website is echt een must. Het is tegenwoordig niet alleen je visitekaartje, maar een goede website helpt je ook om gevonden te worden.

Content Management

Als jouw virtual assistant ga ik jouw content regelen. Ik maak een strategie en een planning. Uiteraard bespreken we eerst samen wat voor soort content je wilt delen en op welke kanalen.

Online ondersteuning

Los van alle zaken die te maken hebben met content en webdesign, kan ik je ook helpen met allerlei online taken. Door dit soort taken uit te besteden, hou jij meer tijd over voor je onderneming en andere zaken die voor jou belangrijk zijn.

Starten met samenwerken

Overzichtelijk en duidelijk

w

Kennismaken

Natuurlijk nemen we eerst even de tijd om rustig kennis te maken. Dit kan zowel online als offline. Wat heb jij precies nodig en hoe kan ik jou daarbij helpen? En het belangrijkste: Klikt het tussen ons?

h

Offerte

Na onze kennismaking heb ik een goed beeld van waar ik jou precies mee kan helpen. Met deze informatie ga ik aan de slag om een offerte voor je te maken. Deze heb je binnen 3 werkdagen in je mail.

k

Samenwerken

Als jij blij bent met de offerte dan gaan we aan de slag. Voor een samenwerking op de lange termijn kun je bij mij een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten. Wel zo overzichtelijk. 

Janke werkt samen met:

Waarom kiezen voor Janke

Ik ben er voor jou

Virtual Assistant | Key Note Speaker | Story Teller | Copywriter | Content Management | Het is om te Janke | Georganiseerd | Pragmatisch | Duidelijk | Humor 

Deze woorden beschrijven mij als persoon het beste. Ik ben op mijn best als ik orde kan scheppen in chaos, iets voor een ander kan betekenen en wanneer ik doelgericht kan werken. Kwaliteiten die goed van pas komen als wij gaan samenwerken.

Abonnementen

Duidelijk & Flexibel

Wanneer we langdurig gaan samenwerken, zijn de flexibele abonnementen wellicht iets voor jou. Een duidelijke prijs en maandelijks opzegbaar.

Natuurlijk is het ook mogelijk om eenmalig samen te werken. Hiervoor breng ik mijn uurtarief in rekening.