Door de bizarre dood van mijn vriend leerde ik een heleboel. Over mezelf. En over het leven. Deze levenslessen deel ik de komende weken met je. Wie weet heb jij er ook wat aan.

Na al het gespam over mijn aanstaande TEDTalk, was het gisteren dan echt zover. Samen met mijn schoonvader (de cameraman) toog ik naar Amsterdam Zuid-Oost om daar een groep ABN medewerkers te inspireren en te motiveren.

En man, wat was ik nerveus. Dat ontstoken oog hielp ook niet echt. Maar al die zenuwen vielen van me af toen ik eenmaal begon. Weliswaar her en der nog wat zoekende naar woorden: Engels is nou eenmaal niet mijn moedertaal, maar het was te gek.

Na afloop kreeg ik zulke lieve en bijzondere reacties, dan weet ik weer precies waarom ik doe wat ik nu doen!

Omdat mijn eigen website, en de website van DeSpreker.nl (mijn boekingsbureau) nog een mooie promovideo miste, hebben we meteen gisteren een klein voorproefje van de lezing gemaakt.

Je vind de video hieronder. Kijk hem vooral, en laat me weten wat je ervan vind. Nog beter: weet je iemand die ook interesse heeft in mijn lezing? Attendeer hem of haar dan even op de video. Vind ik lief!

Meer informatie vind je op mijn eigen site of op mijn profiel bij deSpreker.nl.