Virtual Assistant

Webdesign

Een goede website is echt een must. Het is tegenwoordig niet alleen je visitekaartje, maar een goede website helpt je ook om gevonden te worden. Misschien wil je een hele nieuwe website of kan je huidige website wel een opfrisbeurt gebruiken. Geen enkel probleem. Ik bouw een website die voldoet aan jouw eisen. Voor zowel de uitstraling als voor je zoekresultaten.

 

De website bouw ik in WordPress. Hierbij maak ik gebruik van verschillende thema’s en plugins om voor jou het beste resultaat neer te zetten.

Webdesign

Voorbeelden

Webdesign omvat meer dan alleen het bouwen van een nieuwe website. Je kunt ook alleen je huidige website een opfrisbeurt geven of je onderhoud uitbesteden.

Webwinkel | Online leeromgeving

Wil jij je website uitbreiden met een webwinkel? Of ga jij een online cursus aanbieden? Ik zorg ervoor dat alles ruim op tijd klaar staat zodat jij een vliegende start kan maken.

Een compleet nieuwe website

Ik bouw voor jou een compleet nieuwe website en verhuis deze (na jouw akkoord) naar je webruimte.

Onderhoud of opfrissen van je huidige website

Ben je op zich tevreden met je website, maar kan deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Nadat we jouw wensen hebben doorgenomen, zorg ik ervoor dat alles in orde komt.

In principe werk ik met WordPress, dat wil niet zeggen dat ik niet met andere CMS programma’s kan werken.

Wil je zeker weten of ik bekend met een bepaald programma? Stuur me dan vooral een berichtje via janke@jankeverhagen.nl of via 06-14336468 .  Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook contact met me opnemen via onderstaand formulier. Ben je benieuwd naar mijn tarieven? Deze kun je hier vinden. Wil je mijn werk in de praktijk zien? Dan kun je terecht op de partner pagina.